Streaming i dine hænder: C More gør det nemt

Med C More får du ubegrænset adgang til et væld af underholdning. Streamingtjenesten tilbyder et bredt udvalg af film, tv-serier, dokumentarer og meget mere. Du kan se det hele, når du har lyst, på tværs af dine enheder – uanset om du er hjemme eller på farten. C More giver dig fleksibilitet og frihed til at fordybe dig i dine yndlingsindhold, når det passer dig bedst. Udforsk det store katalog og lad dig inspirere af de personlige anbefalinger – så finder du altid noget, der fanger din interesse.

Fleksibel streaming på tværs af enheder

C More gør det nemt at streame indhold, uanset hvilken enhed du bruger. Du kan nyde dine yndlingsfilm, tv-serier og sportsbegivenheder på din smartphone, tablet, computer eller dit tv. Med C More-appen kan du tage din streaming med dig, hvor du end befinder dig. Og hvis du ønsker at spare på dine streamingudgifter, kan du køb C More streaming her.

Spændende nyt indhold hver måned

C More lancerer løbende nyt og spændende indhold til deres streamingtjeneste. Hver måned kan du glæde dig til at opdage nye film, serier og dokumentarer. Uanset om du er til dramaer, komedier eller action, vil du altid finde noget, der passer til dine præferencer. Og hvis du ønsker at skabe en hyggelig og komfortabel stemning i hjemmet, anbefaler vi træpiller af høj kvalitet til din brændeovn eller pejse.

Oplev live-sport i topkvalitet

Med C More kan du opleve live-sport i topkvalitet direkte på din smartphone eller tablet. Uanset hvor du befinder dig, har du adgang til et bredt udvalg af spændende sportsbegivenheder i høj billedkvalitet. Oplev dine yndlingshold og -atleter i aktion, og følg med i de mest dramatiske øjeblikke, som de udspiller sig. C Mores brugervenlige app gør det nemt at finde og streame den sport, du er interesseret i, så du aldrig går glip af de vigtige øjeblikke.

Børneindhold for hele familien

C More tilbyder et bredt udvalg af børneindhold, der appellerer til hele familien. Forældre kan finde klassiske tegnefilm, populære tv-serier og lærerige dokumentarer, der er egnede for både de mindste og de lidt ældre børn. Platformen gør det nemt at finde indhold, der passer til børnenes alder og interesser, og forældrene kan trygt lade deres børn fordybe sig i de sjove og udviklende programmer. Derudover tilbyder C More også muligheden for at oprette separate børneprofiler, så børnene kan navigere på en tryg og aldersrelevant måde.

Nem tilmelding og afmelding

C More gør det nemt at tilmelde og afmelde sig. Processen er intuitiv og brugervenlig. Du kan nemt oprette en konto på deres hjemmeside eller via deres app. Når du først er tilmeldt, kan du til enhver tid afmelde dig med et par klik. C More giver dig fuld kontrol over dit abonnement, så du kan til- og fravælge tjenesten, når det passer dig.

Konkurrencedygtige priser

C More tilbyder konkurrencedygtige priser, der gør det nemt at få adgang til et stort udvalg af film, serier og sport. Abonnementet koster kun 99 kr. om måneden, hvilket gør det til en overkommelig løsning for de fleste. Samtidig tilbyder C More en gratis prøveperiode, så du kan teste tjenesten, før du forpligter dig. Derudover har C More ofte attraktive kampagnetilbud, der gør det endnu mere fordelagtigt at vælge deres streaming-tjeneste.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Med C More kan du nemt få personlige anbefalinger baseret på dine individuelle præferencer og seerhistorik. Tjenesten analyserer dine seervalg og foreslår derefter nye film, serier og programmer, som den vurderer, du vil finde interessante. Denne skræddersyede tilgang sikrer, at du altid har noget at se, der passer til dine specifikke interesser og smag. Uanset om du foretrækker action, drama, komedie eller noget helt andet, vil C More hjælpe dig med at finde indhold, der vil fange din opmærksomhed og give dig en endnu bedre streamingtoplevelse.

Offline-visning – se dine yndlingsserier overalt

Med C More’s offline-visningsfunktion kan du nemt tage dine yndlingsserier med dig, uanset hvor du befinder dig. Bare download dine foretrukne programmer til din enhed, og du kan se dem, selvom du ikke har internetadgang. Det gør det muligt at se dine shows, når du er på farten, uden at skulle bekymre dig om datatrafik eller dårlig netværksforbindelse. Offline-visning giver dig fleksibilitet og frihed til at se dine yndlingsindhold, hvor og hvornår det passer dig bedst.

Kundeservice, der er der for dig

Hos C More er vi dedikeret til at give vores kunder den bedste oplevelse. Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe dig, uanset hvad dine spørgsmål eller bekymringer måtte være. Vores team af erfarne og venlige medarbejdere står klar til at besvare dine henvendelser hurtigt og effektivt, så du kan nyde din streaming-oplevelse i fulde drag. Uanset om du har brug for teknisk support, hjælp til at navigere i vores platform eller blot har et spørgsmål, kan du stole på, at vi er der for dig.