Samlemuffe med krympeflex bla 100 stk. (192930)

369 kr.

Oplev den ultimative samlemuffe med krympeffekt – nem installation og pålidelig forbindelse. Perfekt til alle dine elektriske projekter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197852739 Kategori:

Samlemuffen med krympeflex er den ultimative løsning til sikker og pålidelig ledningsforbindelse. Med denne pakke får du hele 100 stk. samlemuffer, hvilket sikrer, at du altid har nok på lager til dine projekter. Perfekt til både professionelle elektrikere og gør-det-selv-entusiaster.

Samlemufferne er designet til at isolere og beskytte dine ledninger effektivt. De er lette at installere og kræver ingen særlig værktøj – bare skær ledningerne til den ønskede længde, indsæt dem i samlemuffen og brug en varmepistol til at krympe flexen omkring forbindelsen. Resultatet er en tæt og vandtæt forsegling, der beskytter mod fugt, støv og andre miljømæssige påvirkninger.

Denne samlemuffe har en bredde på 6,7 mm og er velegnet til ledninger med en diameter på 1-2,6 mm². Med en imponerende temperaturområde fra -55°C til +125°C kan du være sikker på, at dine ledninger forbliver sikre og pålidelige i alle forhold. Krympetemperaturen er minimum +85°C, hvilket sikrer en solid og langvarig forbindelse.

Den blå farve gør det let at identificere dine forbindelser og holde styr på dine ledninger. Med en ledertæthed på 21/0,3 til 44/0,3 får du en stabil og effektiv elektrisk forbindelse, der lever op til industriens højeste standarder.

Så uanset om du arbejder på et større installationsprojekt eller en mindre reparation derhjemme, vil samlemuffen med krympeflex være din trofaste ledsager. Tag kontrollen over dine ledninger og skab sikre forbindelser med denne førsteklasses samlemuffe. Med 100 stk. i pakken kan du altid være forberedt på enhver udfordring, der måtte komme din vej. Bestil din samlemuffe med krympeflex i dag og gør dine ledningsforbindelser sikre og pålidelige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samlemuffe med krympeflex bla 100 stk. (192930)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.