Krympeflex Gul/Grøn 12,7-7,6 mm, uden lim, 5M

185 kr.

Beskyt dine ledninger effektivt med Krympeflex Gul/Grøn. Nem at bruge, ingen lim krævet. Opgrader din kabelføring i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 1281800891235843 Kategori:

Forestil dig et nyt niveau af beskyttelse og pålidelighed for dine ledninger og kabler med vores Krympeflex Gul/Grøn 12,7-7,6 mm, der leveres uden lim og med en længde på 5 meter. Dette produkt er designet til at imødekomme dine behov for isolering, trækaflastning, kabelbundtning og beskyttelse med enestående tekniske egenskaber.

NF201 er en fantastisk høj fleksibel UL224-flammehæmmende tyndvægget krympeflex med godkendte fysiske og mekaniske egenskaber. Uanset om du har brug for at isolere ledninger i dit hjem, din bil eller på arbejdspladsen vil vores krympeflex opfylde dine krav med lethed og stil.

Med en imponerende krympeforhold på 2:1 kan du være sikker på en stram og sikker forsegling omkring dine ledninger, der garanterer maksimal beskyttelse og holdbarhed. Vores krympeflex er også brandsikkert i overensstemmelse med UL224-standarder, så du kan have ro i sindet, velvidende at dine ledninger er beskyttet mod brandfare.

Den gul/grønne farvekombination giver ikke kun en slående visuel effekt, men hjælper dig også med at holde styr på og identificere dine forskellige ledninger og kabler nemt. Med en bredde på 12,7 mm og en indre diameter på 7,6 mm passer vores krympeflex perfekt til en række forskellige ledningsstørrelser og -typer.

Uden lim giver vores krympeflex dig mulighed for hurtigt og nemt at installere og fjerne det efter behov uden at efterlade klæbrige rester. Dette gør det til det ideelle valg for alle dine midlertidige eller permanente kabelisolationsbehov.

Så tøv ikke med at investere i vores Krympeflex Gul/Grøn 12,7-7,6 mm, og oplev en ny standard for sikkerhed og pålidelighed for dine ledninger og kabler. Med vores produkt kan du være sikker på, at dine elektriske installationer er beskyttet mod alle former for skader, samtidig med at de ser stilfulde ud. Gør dig klar til at forvandle dine ledninger med vores Krympeflex – i dag og i fremtiden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krympeflex Gul/Grøn 12,7-7,6 mm, uden lim, 5M”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.